Перейти до основного вмісту

Чохол BookBook для iPad

«Вбивця» проблем від кірки до кірки!

Чохол BookBook для iPad від бренду Twelve South єдиний у своєму роді аксесуар ручної роботи. Жорсткий чохол у шкіряній палітурці виконує функцію підставки.

Короткий огляд чохла для планшетів Apple iPad

Працюючи з iPad, у Вас створюється відчуття, що ви тримаєте в руках справжню старовинну книгу. BookBook для IPad утворює безпечний кокон навколо цінного гаджета. Жорсткий каркас та міцна шкіра чохла забезпечать високий рівень захисту від ударів та деформації. Усередині аксесуар утримується гумками. Унікальний дизайн BookBook зробить ваш iPad не схожим на жодний інший.

Чохол служить підставкою для iPad

Чохол BookBook для iPad легко перетворюється на підставку, а спеціальна стрічка на його лівій частині допомагає йому в цьому. На нашому відео Ви зможете докладно наочно побачити, як перетворити чохол на підставку, і як регулювати кут нахилу. Це дуже зручна функція для читання книг, перегляду фільмів та слайдів.

Два колірні варіанти чохла:

Чохол BookBook для iPad доступний у двох варіантах: яскраво-коричневий та шоколадно-коричневий. Такий аксесуар внесе особливість у ваш інтер'єр, підкреслить стиль. А ще це відмінне маскування, адже коли чохол зачинено, ніхто не зможе відрізнити його від старовинної книги.

Аксесуар від Twelve South скоро з'явиться на вітрині нашого інтернет-магазину.