Перейти до основного вмісту

Чохол для iPhone із системою очищення екрану

Популярність Apple iPhone продовжує зростати, незважаючи на його дорожнечу та розповіді про нещасну долю китайських робітників. зайнятих виробництвом чудових iГаджетів. iPhone , як і раніше, залишається предметом бажання мільйонів користувачів.

У цьому світі надаються нові аксесуари

І це не дивно, тому що, Айфон, вже давно перетворився зі звичайного телефону на розумного друга, наділеного масою можливостей та навичок. Кращі дизайнери, не пов'язані з компанією Apple, що б засвітиться і, як правило, порядно заробити творять ще й ще.

Чохол із системою очищення екрану

Наприклад, дизайнер Джо Адамс з Америки розробив пристрій для комплексного очищення iPhone. Девайс виготовлений з алюмінію, у вигляді чохла Swipe для iPhone 4/4S, зі спеціальною конструкцією у верхній частині чохла, яка ковзає вгору та вниз по дисплеї, очищає його, якщо на неї трохи натиснути пальцем.

Алюмінієвий бампер захищає бічні грані смартфона і задню поверхню корпусу від механічних пошкоджень.

З чохлом Swipe для iPhone 4/4S вам не треба буде шукати матеріал або серветку, щоб очистити екран від жирних розлучень або відбитків пальців. Рухлива конструкція для очищення дисплея покрита м'яким матеріалом для очищення скла.

Передбачувана вартість нового дня складе близько 89 $. Для ринку США, ціна досить середня, а ось чи побачить цей аксесуар Україна?