Перейти до основного вмісту

Чохол Galaxy S6 та Galaxy S6 edge з місцем для картки пам'яті - Incipio offGRID

Нові флагмани Samsung – Galaxy S6 та Galaxy S6 edge не підтримують додаткові карти пам'яті microSD. Ця недоробка виробника позбавляє користувачів можливості не тільки збільшувати обсяг вбудованої пам'яті, але й знімати більше фотографій, вставляючи microSD в смартфон.

На допомогу прийшла компанія Incipio, розробивши чохол для Galaxy S6 з вбудованим акумулятором, оснащений слотом для картки microSD і NFC-чіпом.

У чохол offGRID для Galaxy S6 та Galaxy S6 edge можна вставити картку з об'ємом пам'яті – 128 гігабайт, яка вміщує 85 000 фото або 2 тисячі годин музики формату mp3.

Акумулятор, вбудований у offGRID, ємністю 3700 мАг, забезпечить повну зарядку смартфона. При повному заряді батареї акумулятор автоматично вимикається. Щоправда, кейс виглядає трохи габаритним, збільшуючи вдвічі не лише час роботи, а й товщину смартфона. Чіп NFC-передавач, вбудований у чохол, з'єднає чіп смартфона з чіпами платіжних терміналів та іншими.

Чохол offGRID виконаний із міцного пластику та відмінно справляється із захистом апарат від пошкоджень. Ціна Incipio offGRID – 90 доларів.