Перейти до основного вмісту

Чохол Incase Slider тепер і для iPhone 5

Компанія Incase, один із перших партнерів та виробників аксесуарів для Apple, пропонує нам поглянути на еволюцію чохлів для iPhone у дуже цікавому ракурсі.

"Сімейне фото" - так можна назвати композицію із почергових моделей iPhone у чохлі Slider, та їх зміна у часі. Це фото ілюструє прагнення компанії Incase йти в ногу з новими винаходами Apple. Їхня співпраця почалася в 2007 році, коли був випущений перший яблучний смартфон з логотипом Apple.

Рекламна компанія нової версії чохла Slider для iPhone 5 пройшла успішно. Що ще раз наголошує на плідності союзу Slider - Apple. Декілька версій чохла Incase для iPhone 5 вже готові до попередніх замовлень, і коштують 30-40 дол. Вже в жовтні почнеться розсилання зроблених замовлень.

Ультратонка форма чохла Incase серії Slider для iPhone 5 просто дивує, адже аксесуар досить міцний та надійний. Компанія постійно у пошуку нових матеріалів, а сучасний пластик забезпечує надійний захист корпусу від механічних впливів, сколів та подряпин, не збільшуючи габаритів апарату. Аксесуар пом'якшує падіння завдяки гумовим амортизаторам, що знаходяться всередині корпусу чохла. Усі кнопки керування знаходяться у доступі. Для портів входу роз'ємів, мікрофона та динаміка передбачені спеціальні витончені вирізи. Різноманітна палітра кольорів розширює коло споживачів аксесуара.