Перейти до основного вмісту

Чохол із геніальним дизайном для IPhone 5S від Chanel у вигляді справжньої баночки парфумів

Виробники аксесуарів для IPhone представляє ексклюзивну новинку – чохол Chanel для IPhone 5. Chanel – це символ розкоші, жіночності та бездоганного стилю. Слова шикарної та сильної господарки будинку Chanel, Габріель Шанель: "Мода минає, а стиль залишається", стали крилатими, а стиль мадам Шанель, визнаний стилем справжньої жінки!

Chanel – для справжніх дівчат

Аксесуари, виконані в стилі Chanel, відомі у всьому світі своєю неповторністю, елегантністю, вишуканою стриманістю. Аксесуар з логотипом Chanel – бажаний подарунок для будь-якої дівчини.

Витончений і стильний чохол для iPhone 5 від Chanel стане впевненим захистом для вашого смартфона, доповнить ваш стильний неповторний образ. Чохол виконаний у вигляді флакона парфумів Chanel із прозорого силікону. М'який, але міцний матеріал подарує приємні відчуття та респектабельний вигляд. Неймовірний чохол комплектується із сріблястим ланцюжком, що перетворює аксесуар на витончену сумочку, яку можна носити, перекинувши через плече.

В інтернет-магазині iOK на вас чекає велика колекція ексклюзивних, трендових чохлів для IPhone 5S, шукайте їх за посиланням - /iphone-5s/originalnye-chehly-na-iphone-5s