Перейти до основного вмісту

Чохол із клавіатурою Touch Keyboard для iPad як у Microsoft Surface

Швейцарська компанія Logitech презентувала новий чохол для iPad з клавіатурою, що істотно виділяється формою та функцією. Її прототипом стала клавіатура Touch Keyboard, яка продається разом із Microsoft Surface.

Що цікавого у черговому чохлі для iPad?

Новий аксесуар є чохол, що повторює форму корпусу планшета Microsoft, з прикріпленою до нього клавіатурою. Новинка від Logitech дістала назву FabricSkin Keyboard Folio. Девайс забезпечений спеціальним водовідштовхувальним покриттям, яке захищає повнорозмірні клавіші.

Габарити та вага аксесуара

Чохол - клавіатура для iPad має значну товщину та вагу, 565 грам. Кришка аксесуара виконана за типом Smart Cover для iPad , має вбудовані магніти, в закритому стані вимикає екран планшета, має кілька положень як підставка.

Підключається клавіатура за допомогою Bluetooth. Заряду батареї вистачає на 3 місяці при роботі 2 години на день. Аксесуар забезпечений портом для заряджання micro-USB.

Компанія Logitech надає п'ять чудових варіантів FabricSkin Keyboard Folio, виконаних із різних матеріалів. Модель червоного кольору виготовлена із щільної тканини, чорного – натуральною шкірою, синій чохол виконаний з бавовни.

Ціна чохла для iPad – 150 доларів. Не дешево, але своїх покупців цей аксесуар точно знайде. iOK пропонує замовити чохол для iPad зі своїм дизайном, зі своїх фото . Спробуйте :)