Перейти до основного вмісту

Чохол-клавіатура Belkin із Bluetooth для iPad Mini

Для забезпечення комфорту та зручності для введення інформації, текстів, виробник Belkin випустив новий чохол-клавіатуру для маленького планшета Apple iPad Mini.

Компактний розмір iPad mini передбачає його використання переважно для споживань електронного контенту. Активні власники компактного планшета із задоволенням продуктивно працюють на ньому. З аксесуаром від Belkin, робота буде у два зручніші.

Клавіатура від Belkin для планшета iPad Mini

Чохол-клавіатура для iPad mini від Belkin – це повноцінна клавіатура для роботи з планшетом та одночасно його захист від механічних пошкоджень. Дизайн клавіатури підтримує неповторний стиль iГаджету, має міцну основу та м'яку обробку всередині. Підключається функціональний аксесуар за допомогою бездротової системи Bluetooth 4.0. Клавіатура має потужну батарею, яка тримає заряд близько 150 годин і вбудованим акумулятором, для якого в комплект включений перехідник з USB на mini-USB.

Вже в листопаді розпочався продаж клавіатури Portable Keyboard Case for iPad mini від Belkin в Америці та Канаді. Вартість аксесуара становитиме 79.99 доларів. Незабаром цей аксесуар з'явиться і на прилавках України.