Перейти до основного вмісту

Чохол на всі випадки життя для смартфонів, планшетів та техніки в цілому

Чохол-сумка Fugu для транспортування планшетів, фаблетів та інших необхідних речей створений випускником Лондонського Королівського коледжу мистецтв, дизайнером Пен Ю (Peng You). Автору знайомі проблеми студентів та молоді, які завжди носять із собою великі смартфони iPhone 6 та iPhone 6 Plus , планшети iPad та Galaxy Note. Крім того, намагаються вмістити в сумку або рюкзак безліч необхідних речей.

У чому ідея?

Ідею чохла дизайнер запозичив у риби Тетраодон або іглобрюх, яка здатна роздмухуватися до неймовірних розмірів.

Захисний чохол Fugu, який легко надується.за одну хвилину, являє собою повітряну броню. Аксесуар виготовлений із вуглецевого волокна, покритого шаром поліуретану, що гарантують герметичність протягом п'яти діб. Цікаво, що всі елементи конструкції з'єднуються методом високочастотного зварювання, без використання ниток та швів.

Незважаючи на досить значний розмір, чохол Fugu виглядає дуже витончено і стильно. Спеціальні відділення з кріпленнями-петлями та ременями забезпечать упорядкованість усіх предметів. Дизайнер створив кілька версій аксесуарів. Фінальний зразок пройшов спеціальне тестування і заслужив право бути представленим публіці.