Перейти до основного вмісту

Чому Apple не збільшила розмір iPhone 4S?

Упевнений, кожен власник Apple iPhone стежить за розвитком конкурентів, смартфонів HTC та Samsung. Іноді ми заздримо заздримо нововведенням цих брендом, мріємо побачити їх у наступних поколіннях iPhone і просто, щиро бажаємо, щоб компанія Епл далі залишалася лідером. :)

Чи потрібний iPhone 4S більший розмір екрану?

З того часу, як я купив iPhone 4 в Україні , пройшло вже більше року. Але, я ще не хочу його замінити на HTC або Samsung у яких діагональ екрану вже 4.2 дюйма. Якщо взяти порівняння екрану Apple iPhone, у якого все лише 3.5 дюйма у багатьох починається паніка. Як у когось може бути щось більше або краще, ніж у мого Apple iPhone? :) Але, не про те йдеться. Пропоную розглянути переваги та недоліки великих смартфонів.

iPhone 4S чи Samsung, HTC?

Зі збільшенням екрану стало зручніше читати та серфити в інтернеті, дивитися фільми, грати ігри, читати книги. Але, чи стало зручно тримати смартфон у руках, керувати ним щодня, чи носити у кишені? :) З упевненістю скажу ні. А якщо купити чохол на iPhone і спробувати засунути в кишеню? :) Що ж, це буде не реально. А якщо прикласти його до вуха під час розмови, можна сховатись від сторонніх поглядів, Вас не буде видно взагалі за ним. :)

Але це все дрібниці. Ось найвірніша відповідь, чому Apple не збільшила розміри смартфона:

"Торкаючись правої верхньої частини 4,27-дюймового екрану Galaxy S II пальцем однієї руки, у той час як ви йдете по вулиці, дивлячись у Google Maps, вкрай складно та незручно. Я витягнув свій iPhone 4, щоб зробити швидкий тест і виходить, що, коли ви тримаєте iPhone в руці і використовуєте великий палець тієї ж руки, ви можете, не перекручуватися торкатися всього дисплея.

Думаю, Apple ухвалила вірне рішення. Хоча, чесно кажучи, я б зміг відмовити від деякої зручності управління, щоб отримати збільшений екран, 4 дюйми буде достатньо. :)

Заходьте до нас частіше, вибирайте чохли та аксесуари для iPhone , беріть участь у акціях нашого інтернет магазину, і слідкуйте за новинками у світі Apple разом з нами.