Перейти до основного вмісту

Чому iPhone 5 у США коштує 199 доларів?

Новий Phone 5 у США можна купити за ціною 650 $, як і його старший "брат" Phone 4S. Це роздрібна ціна розлоченого яблучного смартфона з пам'яттю 16 Гб. Дорогувато, відверто кажучи! За переваги та якість такого продукту готові платити багато хто. Однак, за дворічний контракт, який ви зні підпишіть, багато операторів готові опустити ціну до 199 $. Тобто ви зможете заощадити 450 $.

Давайте розберемося, чому iPhone 5 такий дешевий

Сайт Mashable опублікував цікаву інфографіку, підготовлену популярним виданням Avalaunch Media. Вона показує, скільки коштів доведеться вкласти в Phone 5 протягом двох років договору. Інформація настільки наочна, що її можна зрозуміти, навіть не володіючи англійською.

Даний графік ілюструє витрати Ваших коштів на iPhone 5, за 199 $ за дворічним контрактом.

Що треба розуміти

Найголовніше, що потрібно розуміти, - щомісяця протягом 2 років Ви зобов'язані виплачувати по 59,99 доларів. Це як покупка на виплат. Особисто для мене, легше придбати iPhone 5 за низькою ціною, і потім потихеньку виплачувати.

Звичайно, наведені дані – це приблизна модель витрат, з урахуванням використання всіх тарифних планів. Як відомо, не тільки контрактний iPhone 5 має високу ціну, але й багато смартфонів на ринку.