Перейти до основного вмісту

Чому Nokia 6 такий міцний смартфон - розбирання та складання на відео

Нещодавно, що відродився бренд Nokia ( iok.com.ua/nokia ), представив смартфон Nokia 6 з прогресивними характеристиками. Гаджет має 5,5” Full HD-дисплей, чіпсет Snapdragon 430, ОЗУ - 4 ГБ і 64 ГБ, модулі - 16 Мп і 8 Мп, дактилоскопічний датчик, батарею на 3000 мАч і ОС Android Nougat.

Чому Nokia 6 така міцна?

Апарат уже пройшов серію випробувань на міцність. Тепер JerryRigEverything вирішив з'ясувати, що забезпечує таку міцність пристрою, і досліджував його зсередини. В результаті, виявилося, що крім металевого корпусу Nokia 6 його материнська плата захищена металевою пластиною, яка зафіксована без застосування клею, на 19 шурупів. На неї прикріплена також батарейка, що дуже зручно в плані ремонтопридатності.

За оцінкою JerryRigEverything смартфон ідеальний для ремонтників, крім єдиної деталі. Випробувач підкреслив, що заміну екрану та ремонт передньої панелі можна довірити лише фахівцю, який проведе цю процедуру професійно та без пошкоджень.

Міжнародний реліз найновіших Nokia запланований на квітень-травень. А на Іок вже є оригінальні чохли для Nokia 6 . Ось такі справи.