Перейти до основного вмісту

Чому варто купувати офіційні Meizu смартфони в Україні?

Ми не тільки продаємо чохли для телефонів , ми ще й непогано знаємося і на самих смартфонах. Сьогодні мова піде про бренд Meizu , який з кожним днем завойовує серця української та російської молоді. А саме про те, чому варто купувати офіційні Meizu смартфони в Україні та Росії.

5 причин купувати офіційні Meizu у своїй країні

  1. Підтримка української та російської мови. У неофіційній версії ви можете навіть не знайти англійську. Адже смартфон із Китаю. Хоча люди які мали справу з Andoid смартфонами, зможуть розібратися як поставити потрібну локалізацію.
  2. Робота з операторами мобільного зв'язку. Тут може бути ситуація як з SoftLock Apple iPhone . Смартфони випускаються виключно для роботи із китайськими операторами зв'язку. У нас же, такі апарати не працюватимуть, - дзвонить не вмітимуть. :)
  3. Відсутність пакетів програм Google. Якщо ви не перший день на Андроїд операційної системи, ви завжди користувалися цими сервісами. У китайській версії Meizu цього софту немає. Але його можна поставити ручками.
  4. Відновлення системи. Офіційний дистриб'ютор Meizu працюватиме над оновленням смартфонів. Ви будете отримувати всі нові оновлення смартфона.
  5. П'ятий пункт, швидше за все, найважливіший. Офіційна гарантія 12 місяців. Якщо зі смартфоном щось трапиться, вам в Україні чи Росії зроблять заміни чи якісний ремонт. Не офіційні пристрої. Ви купуєте на свій страз та ризики. Ось такі справи.

Сподіваємось інформація вам буде корисна. І не забувайте, що на iOK ви знайдете чохли для будь-якої моделі смартфона. У нашому варіанті для Меїза: