Перейти до основного вмісту

Чорний шкіряний чохол Bookbook для iPhone 4/4S

Нова пропозиція від компанії Twelve South - чохол-гаманець BookBook iPhone 4/4S у чорному кольорі. Практичний аксесуар, що поєднує в собі чохол та гаманець. Ви зможете розвантажити кишені, впорядкувати вміст сумки та тримати гроші, кредитні картки, візитки та інші необхідні дрібниці у компактному BookBook. Все ті ж переваги, як і в оригінальному коричневому Bookbook.

Чохол-гаманець виготовлений із зістареної шкіри у вінтажному стилі. Старовинна книга, в руках - досить рідкісне явище, а iPhone усередині, викликає ще більший подив. Оригінальний дизайн привертає увагу та підкреслює індивідуальність власника.

Чохол-гаманець Bookbook для iPhone 4/4S зручний у використанні. Смартфон надійно кріпиться на внутрішній стороні чохла, всі кнопки керування залишаються вільними. У чохлі є червона стрічка, стилізована під закладку. Якщо вам потрібно скористатися відеокамерою, потягніть за стрічку та смартфон висунеться на 1.25 см.

Фото чорного чохла-гаманця Bookbook для iPhone 4/4s

Наживо, чохол виглядає так само класно, як на картинках. Переконайтеся у цьому самі:

Вишуканий і стильний чохол-гаманець практичного чорного кольору скоро з'явиться на iOK. Залишайтеся з нами, і не забудьте подивитися на всі наші оригінальні чохли для iPhone 4S/4