Перейти до основного вмісту

Чутки про Galaxy S8 - 4K-дисплей та підтримка віртуальної реальності

Смартфон Samsung Galaxy S8, прем'єра якого очікується в 2017 році, знаходиться під пильною увагою ЗМІ. Від Slashgear надійшли відомості, що Galaxy S8 буде обладнаний UHD-панеллю з роздільною здатністю 3840 x 2160 р ( Galaxy S7 має QHD-дисплей 2560 x 1440).

Використання надчіткого дисплея дозволить оптимізувати роботу смартфона з віртуальною реальністю. У цьому випадку виробнику необхідно вирішити питання величезного енергоспоживання.

За відгуками користувачів, при установці програми Oculus VR на Samsung Galaxy S7 батарея смартфона втрачає 70% заряду за 3 години роботи.

Samsung може перейняти досвід Соні . У Sony Xperia Z5 Premium встановлено UHD-дисплей. Однак, для економії заряду, UHD-режим гаджета відключається відразу після вимкнення камери, переходячи на більш економний Full HD-режим.

Крім того, інноваційний дисплей потребує продуктивного відеочіпа. Можливо, виробник застосує в нових апаратах однокристальну Snapdragon 830 із потужною графікою.

Очікується, що Samsung привезе Galaxy S8 на виставку MWC 2017 року. Відомо, що Samsung Galaxy S8 вийде без 3,5 мм аудіопорту, заміненого на USB-C аудіороз'єм.