Перейти до основного вмісту

Чутки про характеристики Samsung Galaxy Note 8

Через тиждень Samsung представить новий флагман Galaxy S8 з великим Infinity-дисплеєм (дозвіл QHD+). Серед різноманітних витоків про цей гаджет, вперше з'явилася інформація про Гелексі Нот 8 , заснована на офіційних розробках. Повідомляється, що апарат оснащений 6,44” AMOLED-панеллю з тонкими рамками, роздільною здатністю UHD+ (4428 x 2160 р, якщо підтвердиться пропорція сторін 18,5:9).

Як бачимо, розміри новинки не багато відрізняються від Galaxy S8+ з 6,2” панеллю Таким чином, головною особливістю моделі стане збільшена роздільна здатність екрану. Основою апарату, знову, буде чіпсет Snapdragon 835 або Exynos 8895, зросте ОЗУ – до 6 ГБ та ПЗУ – до 256 ГБ. У створенні девайсу бере активну участь компанія Harman. На представленому кресленні апарата, зображені також - стилус S Pen, кнопка Bixby, інтерфейс USB Type-C, роз'єм для навушників, сканер райдужної оболонки ока.

Ймовірно, реальні прототипи Galaxy Note 8 з'являться пізніше, тому що сьогодні всі зайняті підготовкою до прем'єри Galaxy S8. Анонс девайсу, найімовірніше, відбудеться восени. А ми продовжуємо дбати далі про власників цього марення. І у нас ви зможете знайти найунікальніші бампери для Samsung смартфонів.