Перейти до основного вмісту

Чи легко зігнути Samsung Galaxy S8 Plus?

Нові смартфони Samsung Гелексі С8 і Гелексі С8+ одягнені в скляно-металевий корпус з ультратонкими рамками. Крім захоплення, такий дизайн викликає деякі сумніви щодо стійкості апарату до механічних пошкоджень. Результат перших дроп-тестів, що ми показали раніше, показав неоднозначну картину.

Чи вийшов корпус у Galaxy S8?

А тепер девайс пройшов тест на згинання, що став популярним після bendgate iPhone 6 . Для порівняння тестувалися – червоний iPhone 7 Plus та Galaxy S8+ (відразу після невдалих падінь). Це випробування девайс витримав з гідністю. Автор експерименту доклав чимало зусиль, щоб пошкодити апарат.

А ось iPhone 7 Plus "здався" набагато легше. В результаті тестування підтвердилася висока якість матеріалів та міцність металевого каркаса, що цілком відповідають рівню топового пристрою. Очевидно, що вигнутий дисплей є найслабшим місцем Galaxy S8.

Нагадаємо ціни на Galaxy S8

Зазначимо, що реліз нових аксесуарів Samsung запланований на 5 травня. Вартість Galaxy S8 складе 921 долар або 24 999 гривень, ціна великої моделі Galaxy S8+ – 1069 доларів або 28 999 гривень.