Перейти до основного вмісту

Чи можна користуватися чорним iPhone 7 Plus без захисного чохла?

Apple розширила колірну палітру флагманів iPhone 7 та iPhone 7 Plus, чорним матовим варіантом та глянцевим – "чорний онікс". Стильний глянсовий айфон відразу сподобався покупцям, проте продемонстрував уразливість до подряпин.

Підкреслюючи міцність та надійність анодованого корпусу, Apple не приховує чутливість дзеркальної поверхні моделі "чорний онікс" до появи відбитків пальців та дрібних подряпин. В описі смартфона купертинівці рекомендують купити захисний чохол для iPhone 7 , який допоможе уникнути пошкоджень девайсу та збереже його первозданний вигляд.

Фотографії iPhone 7 Plus, зроблені блогером Зак Хол після тижня використання смартфона, підтверджують попередження виробника. Зак розповів, що протирає глянсовий корпус апарату, поряд із дисплеєм, на яких залишаються відбитки пальців.

Тепер фото iPhone 7 без тижневого використання чохла

Apple вдалося досягти ефекту скляної поверхні та глибокого чорного кольору, методом високоточного дев'ятиступінчастого анодування та полірування алюмінію. Тим не менш, ми бачимо, що через тиждень на корпусі iPhone 7 Plus з'являються численні подряпини. Проте, блогер зазначає, що подряпини видно лише при максимальному освітленні і не відчуваються на дотик. Однак, якби одягли чохол на Айфон 7 , такого б не сталося.

Безумовно, глянсова модель iPhone 7 виглядає дуже ефектно та респектабельно, залучаючи покупців, проте використовувати її без захисного чохла непередбачливо.