Перейти до основного вмісту

Чи побачимо ми дешевий пластиковий iPhone?

Чи побачимо ми дешевий пластиковий iPhone? Чи реально, щоб Apple пішла на такий крок? Є багато фактів та логічних аргументів на цю тему. Чому б і ні? :)

Дешевий пластиковий iPhone швидше буде існувати

Пластиковий Айфон ні чим не буде гіршим за своїх металевих братів. Так, він не буде преміальним, таким високим у класі серед конкурентів. Але, цей смартфони займуть лідируючу позицію у своєму ціновому діапазоні.

Плюси бюджетного яблучного смартфона

  • Істотно знизиться вартість, на 40-50 відсотків. Що дозволить багатьом людям відчути смак досконалої операційної системи Apple iOS.
  • Для тих, кому потрібно лише дзвонити, дешевий Айфон чудова альтернатива. Ви отримуєте класний смартфон, який не знає, що таке швидка розрядка батареї, зависання та збої в роботі. Надійний, якісний апарат.
  • Серфінг в інтернеті, музика та спілкування залишаться на тому ж рівні.

Особисто я, неодмінно придбаю такий пристрій другого мобільного оператора зв'язку. Плюс, як показує досвід iPad mini, Apple не дозволить випустити у світ поганий гаджет. Упевнений, навіть пластик корпус буде особливим. Чекаємо. :)

Невелика реклама. :) Погляньте на наші наклейки на iPhone , і чохли в Сваг стилі для iPhone 5/4S/4 . На iOK просто величезний вибір стильних аксесуарів.