Перейти до основного вмісту

Чи відомо Вам, що позначають "Знаки" на iPhone 5?

Багато хто вже давно напевно задавалися питанням, що означають знаки на своєму iPhone 5/4s/4/3gs . Деякі швидше за все шукали і дізнавалися суть цих "таємничих ієрогліфів", але якщо ви не серед них, тоді не переживайте, ми Вам розповімо що до чого :)

І так, про все - по порядку

1. Федеральна комісія зв'язку (FCC) проводить процес тестування всіх мобільних пристроїв, які мають бездротовий зв'язок, які будуть використані на території США. Рішення щодо створення FCC було ухвалено у зв'язку із збільшенням кількості подібних пристроїв, хвилі яких можуть перешкоджати роботі інших мобільних пристроїв.

2. Символ перекресленого бака для сміття означає, що виріб відповідає всім вимогам щодо безпечної утилізації електронних відходів, які встановлені ЄС. Виріб з таким знаком повинен бути перероблений лише у спеціальному центрі збору, а не бути викинутим просто у сміття.

3. Європейська відповідність (фр. Conformite Europeenne (CE)) вказує на те, що виріб не є небезпечним для здоров'я споживача, а також, що він є нешкідливим для навколишнього середовища. Число праворуч від цього знака позначає уповноважений орган, який проводив перевірку.

4. Знак оклику в колі (англ. R&TTE Directive) відноситься до знака CE і позначає порушення пристроєм правил бездротового зв'язку однієї або декількох країн, що входять до ЄС.