Перейти до основного вмісту

Де виробляється продукція компанії Apple?

Досить цікаву карту склала China File, з якої можна дізнатися про місцезнаходження всіх тих місць, де виробляються матеріали та інші компоненти з яких збирається продукція компанії Apple . Кожен постачальник показаний на карті як мітки.

Країни "яблучного саду"

Після ускладнень у відносинах між компанією Apple і Китаєм, багато аналітиків почали "хімічити" із прогнозами про "падіння" яблучної компанії. Але Apple, заснована легендарним Стівом Джобсом , не така вже й проста, як здається з першого погляду. Виявляється, чимала частина загального виробництва також у Бразилії, Мексиці, США, Європі, Австралії.

Вплив на економіку США

До речі, трохи раніше під час недавнього свого виступу президент США Барак Обама зачепив тему Apple. Він залишився досить радий тому факту, що Сполучені Штати можуть поставити компанію Apple в приклад усьому світу. Також було помічено збільшення рівня виробництва яблучної продукції біля США, що безсумнівно позитивно позначиться економіці країни.

Справжність

Представлена карта базується на офіційних даних, отриманих від компанії Apple, а тому всі сумніви в її недостовірності практично відпадають.