Перейти до основного вмісту

Deff Cleave: найкращі бампера металеві від Draco для iPhone 4/4S/5

Компанія Draco вже досить давно випустила бампера Deff Cleave із металеві на ринок. Вони існують, як для iPhone 4/4S, так і для iPhone 5. У даній статті мова піде про всі особливості даних аксесуарів, повз які складно пройти. Якщо Ви хочете протюнінгувати свій яблучний пристрій із мінімальними втратами мінімалістського стилю, тоді Вам слід звернути увагу на Draco Deff Cleave .

Дизайн та ергономіка

Дизайн вийшов дуже вдалим та навіть практично універсальним. Він підійде, як хлопцям, так і дівчатам, не тільки через багатство кольору, але і через універсальність своєї форми. Якщо дивитися на передній бік смартфона одягненого в цей бампер, можна помітити, як він плавно звужується в середині. Завдяки цьому моменту смартфон чудово сидить у руці, відчувається чудова ергономіка!

Протюнінгований смартфон збоку виглядає не менш ефектно та преміально, відчувається індивідуальний дух пристрою. Кожен, хто вперше дивитиметься на Ваш смартфон, що лежить на столі, буде трохи довше звичайного затримувати свій погляд. Щодо виконання отворів у бампері, то тут все досить вдало! До речі, є в комплекті дубльовані кнопки, а не просто виріз під кнопки смартфона, що дає велику міру інтеграції.

Колірних рішень бампера Deff Cleave кілька: чорний, графітовий, срібний, золотий, синій, червоний, білий, зелений, рожевий, блакитний, бузковий та оранжевий. Тому, якщо Вам дизайн даного металевого бампера цілком підходить, тоді з вибором кольору жодних проблем не повинно виникнути.

Комплект поставки та процес складання

У комплект поставки входить упаковка і сам бампер природно, а також гвинтики, шестигранник для закручування і набір кнопок. Кнопок у комплекті три: кнопка зменшення гучності звуку, кнопка його збільшення, кнопка перемикання в беззвучний режим.

Сам бампер і двох окремих частин, які з'єднуються гвинтиками. Процес складання дуже легкий, головне акуратно поставитися до нього. В результаті отримуємо перероджений яблучний смартфон, в якому, як і раніше, нічого не люфтить, нічого не скріпить :)

До речі, варто відзначити, що не всі колірні виконання бампера підходять повністю під чорну версію або повністю під білу версію. Але кожен у результаті сам собі вирішує, що йому купувати. Головне зробити правильний вибір, який має бути якісним та в результаті радувати Вас тривалий час.

Ми думаємо про кожного клієнта

З кожним роком якість сервісу інтернет-магазину "iOK" підвищується, нам довіряє все більше людей, відповідно підвищується обсяг асортименту. Різні види чохлів, бамперів, захисних наклейок, аксесуарів від Apple і навіть сувенірів від ретротрубок до плюшевих Angry Birds - все це можна знайти в інтернет-магазині "iOK". Наш сервісний центр відновить Ваш пристрій швидко та оперативно! Втім, залишайтеся з нами, ще найцікавіше попереду!