Перейти до основного вмісту

Декілька фото дизайну iPad 5

Блогер Сонні Діксон опублікував нові знімки, на яких видно, що багато деталей дизайну iPad 5, запозичені у молодшого брата - iPad mini , планшета з 9,7 дюймовим дисплеєм.

Apple робить свої продукти все краще та краще

Нове оновлення iPad, з упевненістю, можна назвати ре дизайном міні Айпада. Значно зменшилася вага та товщина гаджета, але повністю зберігся формат екрану. такі якості, безсумнівно, залучать нових покупців.

Дизайн iPad 5 повністю повторив успішний iPad Mini

Що нового на нас чекає в Apple iPad 5?

Є версія, що Apple забезпечила кнопку Home, сканер відбитків пальців Touch ID. Нові технології виготовлення дисплея дозволили зменшити товщину екрана планшета. Використання однієї світлодіодної лампи для підсвічування зменшило енерговитрати та товщину гаджета, яка знаходиться в межах до 7,5 мм. Вага iPad 5 складає 500 г.

Процесор A7X, модернізований чіп A7 для iPhone 5s , сенсор для екрану з роздільною здатністю 8 мегапікселів - відомі нині характеристики очікуваного планшета.

Презентація iPad 5 відбудеться 22 жовтня 2013 року. Нові чохли для iPad , зможуть стати ще зручнішими завдяки більш тонкому корпусу. Чекаємо на новинку! :)