Перейти до основного вмісту

Декілька причин чому варто купити новий iPod touch 6Gen

iPod touch шостого покоління пропонують широкі можливості використання програм iOS. Якщо перші "тачі" були чудовим першим мобільним пристроєм для дітей, то сучасний iPod touch - чудовий девайс і для представників дорослої аудиторії.

Причини купівлі iPod touch

Для більшої переконливості, ми перерахуємо вам 5 причин для покупки iPod touch.

1. Використання пульта для керування пристроями на базі iOS, серед яких можуть бути Apple TV, Sonos, Philips Hue, Chromecast та інші телевізори, медіаприставки. Плеєр доступні всі iOS-програми з App Store.

2. Компактний фотоапарат з екраном 4 дюймів, має чудову оптику, камеру 8 Мп, процесор Apple A8, дуже зручний у роботі. За допомогою Wi-Fi можна опублікувати отримані знімки у всіх соцмережах.

3. iPod touch - музичний плеєр з доступом до Apple Music з необмеженим вибором музичних композицій. Легкий та компактний гаджет буде музичним супроводом спортивних тренувань, пробіжок, прогулянок на велосипеді. При підключенні до бездротової колонки забезпечить музичне тло будь-якої вечірки.

4. Ігрова приставка, яка поміститься до кишені. Потужна начинка iPod touch дозволяє грати в будь-яку сучасну відео гру та заощаджувати заряд батареї смартфона.

5. iPod touch можна використовувати розробниками для тестування iOS 9, яка ось "побачить світло".

Окрім перелічених причин є ще одна. iPod touch, за допомогою функції "Безперервність", перетворюється на телефон, по якому можна приймати та відповідати на дзвінки. Купуйте новинку у перевіреному магазині, а у нас можете вибрати чохол для iPod touch із найкласнішим зовнішнім виглядом.