Перейти до основного вмісту

Десять дуже дорогих аксесуарів для iPhone, iPad та iPod

Ідеальний смартфон компанії Apple iPhone надихнув виробників на створення найнеймовірніших аксесуарів. Пропонуємо до вашої уваги добірку з 10 vip-аксесуарів для iPhone, найдорожчий з яких, робот-вбивця Kuratas під керуванням iPhone коштує 1,3 млн. доларів.

1. Чохол за мільйон – Dragon and Spider за $880 000

Розкішний чохол для iPhone створений на честь року Дракона дизайнером Аніто Май Тан. Золотий кейс прикрашає фігурка дракона, інкрустована 2200 різнокольорових діамантів загальною вагою близько 32 карати. Вишуканий чохол на ланцюжку можна носити як дорогоцінний кулон.

2. Неймовірна док-станція за $560 000 AeroDream One

Гігантська док-станція для iPod/iPhone/iPad заввишки понад 3,5 метра і вагою близько 450 кілограмів здатна здивувати найвидатніших. На док-станцію, створену компанією Jarre Technologies за безпосередньої участі музиканта з Франції Жан-Мішеля Жарра, для встановлення iPhone потрібно підніматися сходами. Потужність лівайсу – 15 200 Вт (діапазон 25 Гц – 20 КГц), ціна – 560 000 доларів, термін виготовлення – 6 місяців.

3. Золотий чохол для iPhone - Golden Delicious ($110 000)

Чохол Golden Delicious виготовлений із цільного шматка золота та прикрашений 200 діамантами. На корпус аксесуару нанесено логотип компанії GnG, інкрустований 400 діамантами. вартість дорогоцінного Golden Delicious 110 тисяч доларів.

4. Золотий наручний годинник для iPod nano

Чохол для iPod nano 6-го покоління від компанії GnG перетворює плеєр Apple на наручний годинник. Унікальний девайс виготовив ентузіаст Тед Шампаньян з 18-ти каратного золота. Ціна аксесуара – 2500 доларів.

5. Мега-велика Док-станція за $30 000 iNuke Boom

Неймовірна великогабаритна (2,44 м на 1,2 м) док-станція iNuke Boom важить 320 кг, видає звук потужністю 10 000 Вт. Німецький виробник Behringer виготовить музичну "шафу" iNuke Boom за 30 000 доларів.

6. Крісло-гойдалка iRock для Вашого iPad за $1 300

Крісло-гойдалка від компанії Micasa Lab забезпечено вбудованим генератором для заряджання iгаджетів від хитань. Відпочиваючи в кріслі, слухаючи музику протягом години, ви зарядите свій iPad на 35%. Виготовлений із шведської сосни iRock пропонується у кількох колірних варіантах за ціною 1300 доларів.

7. "Розумне" ліжко за $45 000 Anemone

"Мультимедійне" ліжко, оснащене динаміками та аудіосистемою Bang & Olufsen, телевізором та док-станцією для iPhone або iPod придумав дизайнер голландської компанії Lavital, Роберт Коленік. Управляється розумне ліжко за допомогою спеціальної програми Apple.

Ліжко з крутим дизайном виготовлене з міцного металу, деревини. Матрац складається з натуральної вовни, бавовни, льону та кінського волосу. Ціна високотехнологічного ліжка – 45000 доларів.

8. Кавовий столик iTable для iPhone

Спальня з розумним ліжком не обійдеться без розумного столика iTable від Kyle Buckner Designs. На столі розмістилися док-станція для iPhone, два алюмінієві підсклянники з підсвічуванням, клавіші для управління музичним ресурсом. під міцною стільницею, стійкою до подряпин, розташувалися вісім динаміків і сабвуфер. Ціна столика залежить від індивідуального збирання.

9. Чохол для iPhone за $282,000 Lotus

Аксесуар ручної роботи - чохол Lotus для iPhone, виготовлений з 18-ти каратного золота. Дорогоцінний кейс інкрустований діамантами, перлами та перламутром. Виробник Uunique London, в подарунок до чохла, додає гаманець тз м'якої італійської шкіри.

10. Бойовий робот Kuratas за $1,3 млн. керований з iPhone

Найнезвичайніший і найдорожчий аксесуар неймовірної десятки - робот Kuratas. Висота гігантської "іграшки" 4 метри, вага понад 4 тонни. Робот зібраний із деталей, куплених на аукціоні Yahoo Auctions. Курата рухає ногами. руками, стріляє рідиною та феєрверками, пересувається на колесах. Пілот може знаходитись у кабіні термінатора або керувати дистанційно.

Всі ці гаджети, дуже дорогі та певною мірою індивідуальні. Однак, ми можемо запропонувати ще більш класний аксесуар - чохол зі своїм дизайном !