Перейти до основного вмісту

Десять оригінальних чохлів-гаманців для iPhone 5 та iPhone 5s

Підбірка кращих чохлів-гаманців для iPhone 5 та iPhone 5s дозволить зробити вибір власникам смартфонів, які цінують комфорт, вишуканий стиль та бездоганну якість.

Перша п'ятірка гаманців для iPhone 5/5S:

Сподіваємося, кожен зможе знайти собі щось на власний смак. Дивіться, читайте та шукайте в інтернеті, де їх можна придбати. :)

1. True Religion Zach Wallet

Чудовий чохол від компанії Apple – вершина дизайнерського мистецтва. Аксесуар виконаний вручну із натуральної шкіри високої якості. Міцна конструкція аксесуара, покрита м'якою шкірою, спеціальний замок убережуть гаджет від подряпин та ударів. Чохол має містке відділення для паперових купюр і пластикових карток. Ціна – 69,95 доларів.

2. Incipio Stowaway

Пружний футляр виготовлений із сучасного матеріалу Flex2O, до складу якого входить 34% води. Міцна, м'яка "броня" забезпечить надійний захист смартфона та збереження пластикових карток та паперових грошей у задній частині корпусу. Ціна аксесуара – 34,99 долара.

3. Spigen Snap S

Стильний шкіряний гаманець складається із двох частин. Смартфон у накладці на задню панель, одним клацанням кріпиться у пластиковій рамці, розташованій на тильній стороні чохла-гаманця. На протилежному боці розташовані зручні відділення для пластикових карток та паперових купюр. Ціна – 54,99 доларів.

4. Speck CandyShell

Чохол виготовлений із максимальним захистом смартфона виготовлений за військовою технологією MIL-STD-810G. На задній панелі чохла передбачений спеціальний зазор для грошових банкнот, пластикових карток та візиток. До продажу пропонуються 6 варіантів кольору. Ціна – 30,95 доларів.

5. Seidio LEDGER

Тонкий та легкий поліуретановий чохол з кишенькою на обкладинці, що покриває екран. З внутрішньої сторони оброблений мікрофіброю, що дбайливо захищає смартфон від подряпин. Ціна – 39,95 доларів.

Друга п'ятірка крутих чохольчиків:

Ще п'ятірка респектабельних чохлів-гаманців для iPhone 5 та iPhone 5s забезпечить ще більш комфортне використання мобільного телефону, заощадить місце у кишенях піджака та штанів.

1. Чохол DODOcase для iPhone 5 та iPhone 5s

Чохол виготовлений вручну з натуральної шкіри з підкладкою з м'якої бавовни. Одне відділення чохла призначене для смартфона, в іншому відділенні-кишеньці можна зберігати кредитні картки, паперові гроші, візитки. Аксесуар виконаний у синій, чорній про коричневу колірну гамму. Ціна – 49,95 доларів.

2. Incase Leather Wallet.

Яскравий представник стилю мінімалізм, бездоганно виконаний із натуральної шкіри. Універсальний чохол-портмоне для мобільного телефону, грошей, документів та інших необхідних для ділової людини речей. Ціна – 69,95 доларів.

3. Griffin Midtown.

Фішка чохла - наявність пластикового затиску для надійного кріплення iPhone, що не заважає керуванню пристроєм. Натуральні матеріали, відділення для грошей, пластикових карток, лаконічний стиль - характеристики гідного аксесуара. Ціна – 49,99 доларів.

4. Чохол Otterbox

Чохол із рухомою задньою панеллю, що вміщає кредитки, грошові банкноти. Міцний аксесуар надійно захистить смартфон від механічних дій. Пропонується в чорному, білому та рожевому варіантах. Ціна – 44,95 доларів.

5. Casemate Wallet Folio

Солідний гаманець для респектабельної людини, здатний вмістити значне число предметів. Ви зможете зберігати в чохлі навіть ключі-картки від сейфа або конференц-зали. Для iPhone передбачено кріплення. Ціна – 60 доларів.

До речі, радимо подивитися на чохли ручної роботи з натуральних матеріалів. Схожі, але в той же час індивідуальні: