Перейти до основного вмісту

Для Motorola Moto Z є нові аксесуари – чохол Mophie Juice Pack та зарядка в машину Incipio Car Dock

Вийшли новітні моди (аксесуари) для серії апаратів Motorola Moto Z (або Lenovo Moto Z). Це прогресивні багатофункціональні модулі – Juice Pack Mophie та Incipio Car Dock.

Розширюємо ємність батареї

Чохол Juice Pack має модульну батарею на 3000 мАч, її ємність істотно перевищує ємність будь-якого іншого сучасного модуля MotoMods. Чохол для смартфона оснащений світловим індикатором рівня заряду та роз'ємом USB Type-C, для самостійного підзаряджання модуля. Актуальна ціна модуля – 79,99 доларів.

І в машину зручний аксесуар

Другий модуль, з "назвою" Incipio Car Dock, розроблений для автомобілістів. Аксесуар призначений для фіксації смартфона у горизонтальному або вертикальному положеннях, у салоні автомобіля. Модуль закріплюється на вентиляційному отворі та надійно тримає телефон. Крім того, у пристрої автоматично включається програма Android Autо.

Incipio Car Dock забезпечить додаткове заряджання батарейки смартфона Moto і з'єднає девайс зі стереосистемою автомобіля через 3,5-мм аудіороз'єм. Вартість аксесуара – 64,99 доларів.

Наступного року Mototola обіцяє розширити асортименти модульних продуктів MotoMods, представлених у 2016 році. Нові моделі ми побачимо вже на CES 2017 та MWC 2017. Повідомляється, що серед них буде модуль для флагмана Moto Z з функцією доповненої реальності Google Tango.