Перейти до основного вмісту

До анонсу OnePlus 5T з'явилося його порівняння з OnePlus 5

Незадовго до прем'єри ВанПлюс 5т відомі всі характеристики флагмана. Також у величезному витоку, що потрапив у мережу, представлені знімки фінального зразка, які демонструють дизайн майбутнього дебютанта.

Доповнює цю передчасну інформацію відеоролик із розпакуванням OnePlus 5T, який був підготовлений для демонстрації після анонсу. Зразок OnePlus 5T, призначений для журналістів, упакований у велику чорну коробку, в якій розмістилися фірмові чохли для смартфона. Упаковка гаджета виконана в традиційному стилі з переважанням червоних і білих тонів.

Новинка відрізняється наявністю програмної підтримки технології розпізнавання обличчя. Блогер відзначає якість екрану та корпусу, в цілому, а також швидкість реакції дактилоскопічного датчика. Більш того, автор провів порівняння новинки з OnePlus 5 , в якому добре відчувається зменшений розмір рамок.

Таким чином, почався фальстарт OnePlus 5T, в результаті якого невідомою виявилася лише його вартість. Очевидно, що ціна зросте за пару дорогих комплектуючих, на що не раз натякала і сама OnePlus. Всі подробиці дізнаємось 16 листопада.