Перейти до основного вмісту

Дорогі американські удароміцні бампери Element Case Ronin 2 G10 для iРhone 5 та iPhone 5S

Відома американська компанія Element Case розробила лінійку колекційних бамперів Element Case Ronin 2 G10. Моделі зі сталі, алюмінію, титану поєднують ексклюзивний дизайн із максимальним захистом смартфона.

Класичний та спортивний стиль в одному бампері для iPhone

Засновник бренду Джеф Сазакі працював у спортивній індустрії з виготовлення спорядження для екстремальних видів спорту, а в 2008 році відкрив компанію з виробництва "броні" для iРhone. Так на світовому ранку з'явилися чохли, бампери, накладки, плівки із безпрецедентним захистом мобільних гаджетів.

Найдорожчий бампер для Apple iPhone

Element Case Ronin 2 G10 Titanium - найдорожча модель серії з екзотичним дизайном та високотехнологічним захистом. З титану повністю верхня і нижня панелі. Бічні грані виготовлені із склотекстоліту G10. Чорна замшева накладка покриває задню панель. Моделі відрізняються один від одного видом металу, з якого виготовлені вагою. Конструкція, дизайн, ергономічність та надійність практично не мають відмінностей. У комплект входить чохол-кишеня, плівка для екрану, серветка, викрутка, запасні гвинти (2 шт.).

Бампери Element Case для iPhone - це надміцний, довговічний та практичний захисний аксесуар для любителів активного відпочинку, екстремального туризму, спорту, роботи у складних природних умовах.