Перейти до основного вмісту

Доступна iOS 7 Beta 2

Майже через два тижні стала доступна для смартфонів і планшетів чергова попередня версія iOS 7. У цій статті ознайомимо вас зі змінами і недоліками, які були виявлені.

Зміни

Повернувся стандартний додаток "Диктафон", який раніше був прибраний швидше за все через оновлення системи безпеки iOS-додатків .

Тепер стали доступні додаткові мови Siri і до того ж вони стали більш природні. Якщо вам набрид жіночий голос, то тепер це питання легко вирішується :)

Програма для FaceTime тепер собі в арсернал чорний фон оформлення. Може комусь такий вид буде більш привабливим і практичним у роботі.

Підписи іконок отримали трохи помітні тіні, що підвищило їхню читабельність. Але самі іконки, незалежно від жорсткої критики, не змінилися зовсім.

Трохи змінився зовнішній вигляд "Нагадувань", стандартної програми від Apple для iOS. Хоча навіть такий вид програми не зрівняється з видом попередніх нотаток.

З інших змін, це покращення локалізації яблучної мобільної ОС, клієнт Nike+iPod, що повернувся, і збільшений термін дії самої бета-версії до 8 серпня 2013 року.

Недоліки

Стартове вікно майстра налаштування iOS зависає, якщо ви не перейдете далі протягом 5-10 секунд. На жаль, анімації в даній бета-версії працюють гірше, ніж у попередній. Спостерігаються часті лаги у роботі.