Перейти до основного вмісту

Дроп-тест Xiaomi Mi Mix із кераміки - чи витримає він падіння з висоти?

Випробувачі електронних пристроїв не залишили поза увагою унікальний безрамковий з 3-х сторін смартфон Xiaomi Mi Mix. Нещодавно апарат був протестований JerryRigEverything і продемонстрував високу стійкість до подряпин і згинання . Тепер смартфон від Сяомі чекає ще одне випробування.

Перевіряємо боїться Xiaomi Mi Mix падіння

Тепер ентузіаст вирішив прояснити найголовніше питання - міцність екрана при падінні. Дроп-тест керамічного смартфона став винятком автора конструктивних краш-тестів. Зазначимо, що зйомка ролика велася на трьох апаратах – S amsung Galaxy S7 edge (ймовірно улюбленцем Джеррі), Google Pixel XL та iPhone 7 Plus . Вони знімали безпосереднє падіння пристрою на бетонну поверхню. Дивимося, як Xiaomi Mi Mix впорався з випробуванням.

На жаль, крихкість кераміки підтвердилася. Падіння з мінімальної висоти – 60 см призвело до суттєвих пошкоджень Mi Mix. Найбільше постраждали скло та керамічний куточок девайсу. Можна припустити, яких наслідків призвело б падіння з висоти людського зростання. Захисний чохол для смартфона , напевно вбереже гаджет, але все ж таки з керамічним Mi Mix треба звертатися особливо дбайливо. Тому відразу придбайте силіконовий бампер для Mi Mix .

Дивіться відео