Перейти до основного вмісту

Xiaomi Mi Mix пройшов тести на міцність

Відомий випробувач смартфонів JerryRigEverything, на рахунку у якого: популярні iPhone 7 , Samsung Galaxy Note 7 , LG V20 , Google Pixel , перевірив міцність рідкісного девайсу - Xiaomi Mi Mix .

Чи міцний берамочний смартфон Xiaomi Mi Mix?

Безрамковий з трьох сторін смартфон з 6,4-дюймовим IPS-дисплеєм, одягнений у керамічний корпус. Блогеру було цікаво випробувати надійність, суперстійку до подряпин, кераміки. Випробовувач озброївся металевими стиками, запальничкою та іншими знаряддями "катувань". Перед початком експерименту, Джері нагадав про три смартфони Xiaomi , які не витримали тест на згинання. Ход експерименту Xiaomi Mi Mix відображено на відеоролику.

Висновки

Цікаво, що керамічний корпус Mi Mix став несподіванкою для JerryRigEverything, якому вдалося лише на 8 стику залишити сліди на задній поверхні, торцях, кнопках і дактилоскопічному датчику. Очевидно, що "стресостійкість" кераміки можна порівняти з сапфіровим склом. Захисне скло екрану та камери подряпалися на 6 стику.

Хороший результат показав екран під впливом вогню - через 10 секунд відбувається вигоряння пікселів, які швидко відновлюються. Як керамічний апарат пройшов випробування на вигин? Навіть, після трьох спроб Джері, девайс залишився цілим. Був момент, коли дисплей не реагував на торкання, однак послідовне блокування та розблокування відновило роботу екрана.

Зазначимо, що задня панель Mi Mix, яка відійшла в результаті експерименту, з'єднується, за задумом Xiaomi, без клею та пластику, і її легко повернути на своє місце.