Перейти до основного вмісту

Друк на чохлах для iPhone - брендування, друк лого, реклами

Прямий друк на чохлах для iPhone 4/4S та iPhone 5 , - фотографій, рекламних слоганів, логотипів - інновація у сфері аксесуарів для iГаджетів. Ви можете замовити повний друк на пластикових (полікарбонатних) глянцевих чохлах для iPhone 5 та iPhone 4/4S.

Брендування та просування продукції за допомогою iPhone

Велику популярність набула печатка логотипів компаній на чохлах - брендування торгової марки. Великі компанії, співробітники яких або їхні клієнти, забезпечені смартфонами Apple, таким чином прагнуть підкреслити єдність і згуртованість своєї команди, забезпечити впізнаваність бренду.

У нас ви можете замовити чохли для iPhone з фото дорогих людей, пам'ятних подій, улюблених тварин або рідкісних картин. Друк на наших аксесуарах виготовляється на сучасному німецькому обладнанні. Ми використовуємо високоякісні фарби, стійкі до стирання та сонячного світла.

Як виглядають чохли з повним друком?

Чохли з індивідуальним дизайном для iPhone виглядають оригінально та стильно. Унікальні аксесуари можуть стати ефектним подарунком вашим близьким до особистих, сімейних чи корпоративних свят.

Гнучка система знижок для рекламних агенцій

Для оптових покупців, рекламних агенцій існує вигідна система знижок та бонусів. Знижка діє при замовленні від 2 чохлів. Робіть замовлення, кооперуйтеся зі своїми друзями та знайомими, ми допоможемо вам заощадити та забезпечити стильний захист iPhone.