Перейти до основного вмісту

Дизайн Huawei P30 Pro створили на базі витоків чохлів для даних смартфонів

На початку 2019 року компанія Huawei анонсує флагманські смартфони серії P30. Деталі дизайну майбутніх девайсів ми вже бачили на фотографіях чохлів Huawei P30 і P30 Pro, нещодавно опублікованих в мережі.

Цього разу @VeniaGeskin1 представив концепт, основою якого стали наявні дані про флагманські пристрої. Смартфон одягнений у градієнтний корпус, витриманий у фірмовому стилі Huawei , має вужче "підборіддя", в порівнянні з P20 Pro і краплеподібним вирізом. Відсутність дактилоскопічного датчика на фронтальній панелі говорить про його інтеграцію в дисплей. На тильній стороні розташований вертикальний модуль, що складається з чотирьох камер (одна окремо, подібно до P20 Pro, ), а праворуч від нього знаходиться спалах та отвори для мікрофонів (для шумоподавлення).

Представники Huawei раніше натякали про те, що флагмани 2019 будуть оснащені чотирма камерами та прогресивним оптичним зумом. Також відомо, що основою P30 Pro стане чіпсет Kirin 980, а ОС Android Pie з EMUI 9. Найімовірніше лінійку P30 покажуть на лютневій виставці MWС 2019.