Перейти до основного вмісту

Дзеркальна задня кришка спеціально для iPhone 4

Ви хотіли б, щоб кольори задньої кришки вашого чорного iPhone 4 помінялися місцями (чорний на дзеркальний, а дзеркальний на чорний)? Тоді зверніть увагу на розробку, яка повністю здійснює ваші мрії! Перетворіть ваш смартфон на яблучне дзеркальце і завжди будьте у відмінному зовнішньому вигляді, незважаючи на що ;)

Дизайн та матеріали

В принципі, з дизайном тут все має бути зрозуміло. Варто згадати про якість виконання, бо воно на висоті: якісне скло стійке до дрібних подряпин, якісно нанесений логотип та інші позначення.

Встановлення аксесуарів

Звичайно, деяка складність в установці даного аксесуара є, бо задня кришка iPhone 4 незнімна. Переглянувши відеоінструкцію із заміни задньої кришки, або прочитавши аналогічну інструкцію в інтернеті, вам тільки знадобиться придбати інструменти для ремонту. Якщо ж ви не впевнені у своїх силах, завжди можете звернутися за допомогою до нашого сервісного центру від iOK ! Наші фахівці якісно замінять задню кришку і проведуть консультацію, якщо це буде потрібно :)

Інтернет магазин "iOK"

Широкий вибір різноманітних чохлів, бамперів та інших яблучних аксесуарів пропонує інтернет магазин "iOK". Підписуйтесь на нашу групу ВКонтакте, купуйте продукцію та отримуйте знижку до 10%!