Перейти до основного вмісту

Ексклюзивні iPhone 6 у титановому корпусі від Gresso

Компанія Gresso – відомий виробник люксових аксесуарів, представила лімітовану колекцію iPhone 6 by Gresso. Ексклюзивні смартфони виконані з титану п'ятого класу та декоровані 18-каратним золотом.

Справжні красені

Суворий монолітний корпус виготовлений із титанового листа, який широко використовується в аерокосмічній промисловості. Обробка матеріалу проводиться на високотехнологічному обладнанні з наступним ручним спрямованим шліфуванням. Спеціальна конструкція корпусу створює максимальний захист апарату від механічних пошкоджень і вигинів.

Корпус апаратів покритий спеціальним PVD покриттям глибокого чорного кольору, що має високий ступінь міцності. На спинці смартфона розташована ефектна вставка з полірованого титану або золота з вигравіруваним логотипом бренду та індивідуальним номером телефону.

Смартфони iPhone 6 by Gresso вийшли обмеженим тиражем – 999 екземплярів. Колекція iPhone 6 by Gresso складається з трьох моделей: G1, G2 та G3 з об'ємом пам'яті 64 ГБ, 128 ГБ, 128 ГБ відповідно. Ціна нових смартфонів починається від 120 000 рублів.

Таку модивікацію яблучного телефону вже не захочеться сховати в чохол для iPhone 6 .

Дивимося відео: