Перейти до основного вмісту

Ексклюзивні, креативні чохли для iPhone 5

Витончений та неповторний дизайн iPhone 5 надихає дизайнерів та виробників аксесуарів на створення нових стильних захисних аксесуарів.

Інтернет-магазин iOK пропонує Вам вибрати креативні, ексклюзивні чохли для iPhone 5 найпопулярніших брендів. Розробники використовують сучасні матеріали та їх різноманітні комбінації.

Популярні ексклюзивні чохли та бампери для iPhone 5

Велику популярність набули б ампери Element Case для iPhone 5 з авіаційного алюмінію з полікарбонатними вставками. Ефектний, навіть футуристичний дизайн дуже підходить для мобільного телефону.

Силіконові чохли для iPhone 5 вражають різноманітністю форм та дизайнів. Відмінно захищаючи смартфон від пошкоджень аксесуари мають чудовий естетичний вигляд, зручні та практичні.

Поєднання удароміцного пластику, гуми та силікону дозволило розробникам створити максимальний захист для iГаджетів. Креативний пластиковий чохол для iPhone 5 SwitchEasy, гламурні чохли зі стразами для iPhone 5, романтичні чохли для iPhone 5 Cath Kidston, модні чохли фетрові Saffo для iPhone 5 та інші надійні, красиві і практичні моделі чекають вас на сторінках наших каталогів.