Перейти до основного вмісту

Element Case Vapor Pro в Україні, огляд бампера для iPhone 4s

Як приємно бачити нові моделі захисних аксесуарів улюбленого бренду. До вашої уваги, представляємо огляд бампера Vapor Pro від Element Case. Нарешті, він в Україні.

Дизайн

Дизайн чохла вдало поєднує, у своїй конструкції, алюміній та твердий пластик. Солідна упаковка чохла, із захисною наклейкою для тильного боку смартфона, запасними гвинтами та викруткою, одразу вселяють довіру.

Спеціальна викрутка, що надійно з'єднує дві половинки, з яких складається чохол. Цікаве незвичайне розташування гвинтів кріплення – під кутом, для надійності кріплення. Навіть при ударі ребра вони залишаться на місці.

Максимально продумана конструкція бампера Vapor Pro

На внутрішній стороні Vapor Pro передбачені м'які прокладки, які убезпечать алюмінієве оздоблення ребер смартфона від подряпин.

Половинки чохла кріпляться болтами, не залишаючи зазору.

Тильну частину iPhone покриває захисна наклейка з м'якого, приємного на дотик матеріалу.

Конструкція чохла залишає відкритими всі входи для роз'ємів та механічні кнопки користування. В результаті в захисному чохлі ви зможете регулювати гучність, звук, підключати навушники та зарядний пристрій.

Чохол бампер підходить для моделей iPhone 4 та 4S.

Тільки регулювати звук у другому випадку зручніше.

Неповторний оригінальний дизайн Vapor Pro і точно на любителя. Смартфон додасть у вазі, але набуде індивідуальності та надійного захисту з міцного металу. Ефектно виглядають сміливі колірні поєднання аксесуарів. Елітний чохол ElementCase Vapor Pro виправдовує свою ціну.

Вибір за вами.