Перейти до основного вмісту

Елітний бампер Sector 5 Black Ops Elite для iPhone 5/5S

Sector 5 Black Ops Elite для Apple iPhone 5/5S – флагманський бампер лінії Element Case. До ваших послуг, крім бампера, - захист задньої панелі зі спеціальним тримачем - затискачем, що дозволяє закріплювати смартфон на ремені, кишені або інших необхідних місцях.

Доступні два варіанти бампера Sector 5 Elite

Бампер для iPhone 5/5S нової модифікації доступний у двох кольорах: чорному і камуфляжному, яке в свою чергу представлено в сірій і зеленій версії. Дизайн бампера Sector 5 вражає.

Модульна конструкція для більш надійного захисту

Кожна деталь відповідає інженерним стандартам, а модульна конструкція легко збирається та дозволяє оновлювати та доповнювати дизайн. Наприклад, ви зможете, на свій смак, міняти задню пластину чохла. Sector 5 має ергономічну форму, дуже зручний у захопленні.

У комплекті із бампером Element Case Sector 5 Elite

У комплект входить стильна кобура, виготовлена із міцних матеріалів. Це ламінований пластик, отриманий при обробці високим тиском та кілька шарів сітки, виготовленої зі скловолокна, просоченого епоксидною смолою. Sector 5 Black Ops Elite є гордістю компанії, забезпечить посилений захист смартфона в екстремальних умовах.

На iOK ви зможете придбати: