Перейти до основного вмісту

Фото чохла для LG G5 розкриває дизайн флагмана

За останні роки компанія LG вийшла на рівень великого виробника топових пристроїв. Стильні гаджети південно-корейського бренду демонструють креативний дизайн та широкий спектр інноваційних технологій. Наприклад, смартфон LG G2 здивував розташованими на задній панелі, кнопками управління, апарат G3 став першим смартфоном з QHD-екраном, G4 порадував прогресивною 16-Мп камерою з апертурою f/1.8.

Що нам може розповісти чохол?

З чуток, очікуваний флагман LG піднесе покупцям чимало приємних сюрпризів. Існують різні версії про характеристики смартфона. Передбачається, що G5 буде розташовувати додатковим екраном, за типом V10 , дактилоскопічний датчик на задній кришці.

Нещодавно, в інтернеті з'явився, на фото, чохол для LG G5 . На знімках чітко видно зміну дизайну смартфона LG. Клавіша регулювання гучності переміщена на бічну грань, а її місце зайняв дактилоскопічний датчик, як у Nexus 5X . На задній поверхні розташований чорний острівець для камери та спалаху, внизу корпусу – роз'єм USB Type-C.

Можливі характеристики LG G5

Незабаром ми зможемо оцінити нову дизайнерську ідею LG. Гаджет буде представлений на виставці MWC 2016. Виробник одягнув смартфон у металевий корпус, забезпечив QHD-екраном, чіпсетом Snapdragon 820, ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 64 ГБ та прогресивною камерою.