Перейти до основного вмісту

Фото док-станції для Apple Watch від Apple

Компанія Apple постійно працює над удосконаленням своїх пристроїв, у тому числі над збільшенням часу їхньої роботи без підзарядки. Тим не менш, унікальні гаджети Apple необхідно заряджати практично щодня.

Проста та зручна в стилі Apple

Сьогодні мова піде про смартгодини Apple Watch, для яких виробник вже пропонував габаритну та незручну магнітну зарядку. Тепер Apple займається розробкою елегантної док-станцій до Apple Watch. Аксесуари до комп'ютера, що носиться, дуже популярні у користувачів і принесли компанії чималий прибуток. Коли у власників "розумного" годинника з'явиться можливість придбати новинку, поки що не відомо.

Ось вона яка

Проте портал grobgebloggt.de розмістив кілька ефектних фотографій док-станції до Apple Watch, яку, за чутками, створили інженери з Купертіно.

Док-станція білого кольору, круглої форми, має кабель Lightning. Особливість пристрою полягає в можливості заряджання годинника в декількох положеннях. Більш того, магнітна платформа піднімається, утримуючи годинник, як підставка, перетворюючи Apple Watch на настільний годинник.