Перейти до основного вмісту

Фото концепти iPhone 6, iPhone mini та планшетофону Apple iPhone XL

Канадський дизайнер Пітер Цігіч, натхненний новиною про вихід недорогої версії Apple смартфона та "планшетофона", представив своє бачення майбутнього купертинівської компанії. Він розробив проект лінії смартфонів Apple і назвав їх iPhone 6, iPhone 6 Mini та iPhone 6 XL. Лінійка виглядає вражаюче.

У своєму блозі Пітер Цігіч пише:

" iPhone 5 - найпривабливіший телефон на світовому ринку. Зараз конкуренти Apple існують лише формально. Однак, постійна боротьба і вихід преміум-моделей деяких компаній дають ґрунт для розвитку. Я захотів уявити, що зробить Apple для збереження лідерства на ринку."

Кнопка Home у новому місці

Основною особливістю проекту майбутнього стало нове місце кнопки Home. Канадець пропонує перенести її з лицьової панелі на бічну грань смартфона. Таким чином звільниться місце на передній стороні пристрою. На фото можна побачити дві кнопки на бічних гранях.

Концепт Apple iPhone 6 та iPhone Mini

Габарити iPhone 6 не зміняться порівняно з iPhone 5. За те, за рахунок перенесення кнопки Додому, збільшиться дисплей смартфона, який зможе зайняти всю передню панель. Нова версія iPhone 6 Mini стане найдешевшою моделлю смартфона і буде забезпечена 3,5-дюймовим екраном. Телефон набуде більш компактних розмірів.

iPhone 6

iPhone Mini

Концепт планшетофону iPhone XL

Цікаву модифікацію "планшетофону" iPhone 6 XL від Apple запропонував канадський дизайнер. Величезний дисплей з іконками в 8 рядів з 5 стовпцями, 40 значків на одному екрані. Чарівне видовище! На думку автора, така версія ідеальна для роботи однією рукою. Ціна моделі розташувалася в діапазоні від $750 до $900.

iPhone XL