Перейти до основного вмісту

Фото реалістичного дизайну OnePlus 5 та ціни.

Шанувальники OnePlus з нетерпінням чекають на вихід нового флагманського смартфона, анонс якого відбудеться влітку. Водночас зростає кількість витоків по апарату. Вже відомі передбачувані специфікації девайсу, що складаються з Full HD-екрана, чіпсету Snapdragon 835, ОЗУ – 6 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ, фотомодулів по 16 Мп та встановленій ОС Android 7.1.1 Nougat.

Нещодавно портал Android Authority поділився знімком прототипу OnePlus 5 із подвійним вертикальним модулем. Основою дизайну стала попередня модель OnePlus 3, а основна відмінність торкнулася камери пристрою. Зважаючи на те, що на задній поверхні не виявлено дактилоскопічний датчик, дизайн фронтальної панелі не особливо зміниться. На попередньому місці розташована кнопка для перемикання режиму звуку. Звичайно, за зображенням прототипу не варто робити остаточних висновків про фінальний зразок девайсу. Крім того, прототип з іншого витоку (схематичне зображення) передбачав керамічну вставку на задній поверхні.

Також, Android Authority розповів про неймовірну вартість OnePlus 5. Аналітики видання стверджують, що новачок буде істотно дорожчий за своїх попередників. Його цінник може бути близько 650 доларів. Можливо, цю суму виправдовують: просунута версія, керамічна вставка, QHD-дисплей, ОЗУ – 8 ГБ і, ймовірно, ПЗУ – 256 ГБ. Проте, "народний" варіант із аналогічними параметрами може коштувати 500 доларів. Прем'єра девайсу очікується у червні чи липні.