Перейти до основного вмісту

Фотографії зняті на Apple iPhone 5

12 вересня у сан-Франциско, на прес-конференції компанія Apple надала iPhone 5. Нове покоління смартфонів під керуванням операційної системи iOS 6.

На даний момент iPhone 5 є обговорюваною темою інтернету серед блогерів, і журналістів. Ми вже чекаємо не дочекаємось коли ж телефон з'явиться в Україні. А тим часом можемо помилуватися на фотографії, представлені на презентації, зроблені камерою iPhone 5.

Якщо судити сухо за характеристиками, то для 2012 камера 8 мегапікселів це не щось колосальне. Але не робитимемо поспішних висновків.

Компанії вдалося поліпшити свою камеру iSight - в ній роздільна здатність 8 МПікс, інфра-червоний фільтр, і діафрагма f2,4. iPhone 5 здатний робити HD фотографії з роздільною здатністю 3264х2448 пікселів.

Завдяки новому процесору Apple A6 зйомка фотографій стала на 40% швидше. Дуже крутою особливістю стало те, що віконце камери iPhone 5 робиться із сапфірового скла, яке захищає саму камеру та робить чіткіше зображення. Також вам може бути цікава функція панорамної зйомки з роздільною здатністю 28 Мпікс.

У новому айфоні реалізовано режим розпізнавання облич. Він уміє розрізняти портрети та групові портрети. Режим групових портретів реалізований так, що камера фокусується по особі, що виділяється, після чого проводить баланс витримки по 10 особам.

На фотографіях нижче ви самі зможете оцінити наскільки чіткими та якісними виходять фотографії, зроблені на iPhone 5.