Перейти до основного вмісту

Функції та секрети iPhone, iPad, iPod touch про які багато хто не знає

Ця стаття навчить використовувати функціонал iPhone на повну, розповість на що натискати. Здається, деякі очевидні речі в Айфоні просто відсутні. Проте Apple їх просто сховала. Зараз ми розповімо Вам про деякі секретні функції iPhone, iPad та iPod touch. Читайте це цікаво.

1. Вводимо пароль буквами замість цифр

Для любителів "заплутувати сліди" потрібно подолати такий шлях: заходьте в Налаштування "Основні" Пароль. Вимикаєте опцію "Простий пароль". Потім відкриється вікно для створення нового пароля із застосуванням QWERTY-клавіатури.

2. Дивимося час відправлення та отримання СМС

Дизайн програмного забезпечення iPhone – iOS виконаний у стилі тотального мінімалізму. З цієї причини не відображається час прийнятих та надісланих СМС. Відкриваємо секрет: потягніть екран ліворуч і з'явиться час.

3. Видаляємо текст жестом струшування

Легко струсивши смартфон, ви зможете стерти написаний текст. Потім виникне пропозиція видалити текст, якщо ви передумали, струсіть телефон знову і текст відновиться.

4. Робимо календар більш деталізованим

Якщо ви повернете iPhone з вертикального в горизонтальне положення, ваш календар покаже вам більш детальну інформацію про заплановані дати.

5. Прихований рівень – для тих хто будує

Зайдіть у програму "Компас" і потягніть екран ліворуч. Побачте цікаву та стильну програму рівня.

6. Робимо серійну зйомку одним натисканням

Щоб отримати серійну зйомку, натисніть клавішу фотографування. При появі лічильника телефон зробить масу фото за одну зйомку. З такої кількості ви напевно оберете найкращу фотографію.

7. Секрети розумної клавіатури

Клавіатура містить багато дрібних "приймачів". Наприклад, затискаєте клавішу з точкою у браузері Safari, вибираєте один із доменів (.com, .net і так далі). Вдарте двічі по пробілу – автоматично виникне точка. Затисніть дефіс і вибирайте межу необхідної довжини.

8. Фотографуємо клавішею гучності

Знімок можна зробити, натиснувши клавішу гучності або клавішу гарнітури.

9. Налаштовуємо ритм вібрації

Зайдіть у програмі "Контакти" та виберіть спеціальні вібро-сигнали для будь-яких номерів. Так за різною частотою вібрації ви зможете визначати, хто дзвонить.

10. Заряджаємо швидше пристрій за допомогою "Режим польоту".

Функція "Режим польоту" забезпечує зарядку iPhone вдвічі швидше, ніж зазвичай. Це дуже зручно при нестачі часу.

11. Ховаємо інформацію від дітей

Заходьте в меню "Основні" активуєте вкладку "Обмеження" та закриваєте доступ до програми, покупок в AppStore та видалення даних. А ще можна однією кнопкою А заборонить всі покупки всередині додатків можна здійснити натисканням однієї кнопки. Ось такий захист від дітей.