Перейти до основного вмісту

Galaxy Note 8 з подвійною камерою та сканером відбитка на задній кришці - рендер

Днями відомий шукач витоків @evleaks представив велику порцію відомостей про Samsung Galaxy Note 8 , які також включали інформацію про дактилоскопічний датчик. Автор стверджує, що датчик буде розміщений на тильній поверхні, але переміститься далі від фотомодуля, порівняно з S8 та S8+.

Сьогодні надійшла інформація від BGR, а саме CAD-рендер, створений нібито на заводі-виробнику пристрою. Зображення показує подвійний горизонтальний фотомодуль відокремлений від дактилоскопічного датчика спалахом. Таке рішення виробника цілком раціонально, оскільки випадкові відбитки пальців на спалаху не призведуть до суттєвого дискомфорту проти забрудненого вікна об'єктива. Як це позначиться на зовнішньому вигляді девайсу, побачимо пізніше.

Крім того, рендер підтверджує наявність електронного пера S Pen, клавіші Bixby, аудіопорту та інших деталей. Передбачається, що апарат має в своєму розпорядженні 6,3” QHD-екраном, чіпсетом Exynos 8895/Snapdragon 835, ОЗУ - 6 ГБ, подвійним фотомодулем - 12 Мп, батареєю на 3300 мАч, ОС Android 7.1.1 Nougat і корпус . Прем'єра запланована на серпень-вересень.