Перейти до основного вмісту

Galaxy S7 та Galaxy S7 Edge представлять у Барселоні 21 лютого

Компанія Samsung оригінально оголосила про дату анонсу флагманського смартфону, що відбудеться 21 лютого, напередодні барселонської виставки MWC 2016.

Є навіть відеоролик від Samsung

Виробник представив на YouTube витончений ролик-тизер, головним героєм якого став юнак у окулярах віртуальної реальності. Молода людина тягнеться до куба, грані якого світяться у вигляді стилізованої "сімки". А хештег #TheNextFalaxy, що з'являються на екрані, і дата - "21 лютого" підтверджують факт анонсу Galaxy S7.

Що вже відомо про Galaxy S7 та Galaxy S7 Edge?

Нещодавно, в інтернеті були опубліковані імовірні специфікації та якісні фотографії Galaxy S7 та Galaxy S7 Edge. Samsung представить публіці смартфони перед заходом Unpacked. 22 лютого проходитиме спеціальний показ девайсів.

Завдяки прес-фото майбутніх дебютантів від популярного шукача витоків Evleaks ми вже бачили дизайн майбутніх дебютантів. Смартфон Galaxy S7 має 5,1-дюймовий, Galaxy S7 Edge - 5,7-дюймовий екран, з роздільною здатністю 2560×1440 пікселів і технологією для визначення сили натискання.

Крім того, Galaxy S7 володіє волого і пилом-захистом, підтримкою карток пам'яті, ОЗУ - 4 ГБ, модулем - 12 Мп, екран,батарейкою на 3000 або 3600 мАг, чіпсетом Qualcomm Snapdragon 820 або Samsung Exynos 8890.

Є і фото Galaxy S7

Можливі фото новинки ми вже показували у цій статті . Але ми їх ще раз продублюємо.