Перейти до основного вмісту

Galaxy S8 втратить кнопки додому та отримає закруглений екран

Samsung докладає неймовірних зусиль для компенсації провалу Galaxy Note 7 , який буквально вибухав у руках користувачів. Тепер виробник посилено працює над серією Galaxy S8 , яка буде представлена на початку 2017 року. У корейських ЗМІ з'явилися цікаві деталі майбутнього дебютанта.

Що буде нового у Galaxy S8?

Якщо ця інформація є достовірною, то на нас чекає смартфон без клавіші "Home" з дактилоскопічним датчиком на дисплеї. Більше того, edge-панель Galaxy S8 буде вигнута з усіх боків, що призведе до неймовірного ефекту безрамкового апарату (відразу виникає питання розташування фронтальної камери). Повідомляється, що смартфон отримає подвійний модуль, цілісний або що складається з двох сенсорів.

Які на нас чекають параметри Galaxy S8?

Це не перші чутки про Galaxy S8. Раніше повідомлялося, що апарат оснастять вигнутим 4К-екраном, чіпсетом Exynos 8895 з «графікою» Mali-G71, ОЗУ – 6 ГБ, сканером райдужної ока, ОС Android Nougat з Grace UX.

Не варто покладатися на цю інформацію, оскільки точніші дані з'являться ближче до анонсу смартфона. пила патент на цей винахід, ймовірно, для своїх майбутніх флагманів.