Перейти до основного вмісту

Galaxy S9 починає розроблятися з кодовим ім'ям Star

Корейське новинне видання The Bell оголосило про початок роботи Samsung над флагманом наступного покоління - Galaxy S9 . Розробляються дві модифікації пристрою – оновлення Galaxy S8 та S8+ , з різними діагоналями дисплеїв. Повідомляється, що Galaxy S9 та Galaxy S9+ отримали заводські імена - Star та Star 2, відповідно. Нагадаємо, що Samsung Galaxy S8 створювався під кодом Project Dream, а захищений варіант Galaxy S8 Active – Cruiser.

Які вже чутки про Galaxy S9?

Інсайдери розповіли, що дизайн майбутніх апаратів повторить зовнішній вигляд Galaxy S8 та S8+. Ключова відмінність пристроїв торкнеться дактилоскопічного датчика, який буде вбудований в поверхню екрана. Крім того, Galaxy S9 буде оснащений топовим чіпсетом, розробленим спільними зусиллями Samsung та Qualcomm.

Характеристики смартфона поки що не відомі, а його виробництво, за твердженням джерела, стартує наприкінці поточного року.

За наданою інформацією можна скласти хронологію релізу Galaxy S9: запуск масового виробництва – кінець 2017 року, презентація девайсу – початок 2018 року, можливо на лютневій виставці MWC.

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S8 та S8+ були представлені 29 березня, у Нью-Йорку. Девайся обладнані вигнутими дисплеями з пропорцією сторін 18,5:9 та роздільною здатністю 2960х1440 р та діагоналлю 6,2" та 5,8".

Восени 2017 вийде новий смартфон Samsung Galaxy Note 8.