Перейти до основного вмісту

Gevey SIM для анлока iPhone 4, з модемом 4.11.08, коли з'явиться?

Кожен з нас, кожен власник iPhone 4 з Америки на 5 версії прошивки, до єдиного, чекає на вихід нової Гевей Сім. Новий рятівник залочених Айфонів.

Історія хвороби iPhone 4 зі США

3 місяць поспіль фахівці компанії ApplenBerry не можуть впоратися з анлоком iPhone 4 на 5 прошивці з версією модему (бейсбенду) 4.11.08. Тому кожен яблучний смартфон досі не може здійснювати дзвінки. Програмного анлока також немає. Хоча цим можуть похвалитися iPhone 3Gs.

Якщо новини про дату виходу нової Gevey Sim?

Це питання щодня ставиться розробникам апаратного анлока Apple iPhone 4, компанії ApplenBerry. Яка заспокоїла своїх фанів із офіційною заявою:

Ми активно працюємо над виходом у світ, новою Гевей Сім для бейсбенду 04.11.08. Звичайно, ми не будемо Вам обіцяти, що Гевей Ви побачите в наступні 30 днів, однак ми досягли деяких успіхів, що дуже нас тішить і стимулює працювати далі.

Що ж, :) можна зробити висновок, що Gevey ми побачимо на початку весни. Яка подарує життя не лише всьому живому, а й iOS Apple iPhone 4.

Що ж робити із залоченим Айфоном?

Залишається тільки чекати і сподіватися, коли вмілі китайці або фахівці ApplenBerry впораються з черговим оновленням у захисті смартфона Apple iPhone 4.

Ми ж сповістимо Вас про анлока бейсбенда 4.11.08 усіма можливими способами. Залишайтеся з нами.