Перейти до основного вмісту

Гра для iPhone - Gangstar. RPG у стилі GTA

І знову компанія Gameloft порадувала нас новою RPG, яка приваблює своїм дизайном та можливостями. Gangstar Rio симулятор реального життя. Тут Ви можете працювати розвізником піци, водієм швидкої допомоги, таксистом... або стати найвпливовішим гангстером у всьому Ріо.

Гра для iPhone у стилі GTA

На самому початку гри головний персонаж Рауль є досить модним хлопцем, має класний одяг, гарний арсенал зброї, але він мріє відійти від справ і стати зразковим сім'янином. Але його дівчині Ганні подобається бути світською левицею, ходити клубами і бути в центрі уваги. Одного разу Рауль і Ганна їхали у своїй машині, в якій було закладено бомбу з годинниковим механізмом ... Анну не вдалося врятувати, Рауль вижив, але після пластичної операції набув іншого вигляду. Тепер його звуть Енджел (Ангел). І він починає все спочатку, кар'єру з нуля, паралельно намагаючись знайти замовників свого вбивства.

Потрясне керування та забійні транспортні засоби:

Найзабійніша зброя:

Ви поринете в густо населене місто Ріо. У місті є п'ять районів, кожному притаманні свої мешканці, члени різних банд. У Вашому розпорядженні наземний, повітряний та водний транспорт, купа різної зброї та безліч можливостей. Заслуговуйте на авторитет і Вас охоронятимуть охоронці Вашої банди. Виконуйте місії або просто розсікайте по місту.

Якщо ви любите GTA, то ця гра для вас!

Інформація про гру для iPhone

  • Gangstar Rio: City of Saints
  • Версія: 1.0.0
  • Розробник: Gameloft
  • Прошивка: iPhone OS 4.0 та вище
  • Мова: Російська, Англійська
  • Рік: 2011

До речі, гра доступна для iPad, iPod, iPhone та для смартфонів на базі операційної системи Android.